"yoga every damn day" <3 | Även kallad "Robinson-Denice" :)

Även kallad "Robinson-Denice" :)

Annons

“yoga every damn day” <3

Idag på morgonen kände jag hela tiden att jag ville yoga. Bara en kortis, behöver inte vara längre- tänkte jag. Tiden gick och jag höll fortfarande på med morgonbestyren. Jag blev irriterad på mig själv för att jag inte bara rullade ut mattan och körde?! Varför gjorde jag inte det? Det behöver ju inte vara ett 1-timmes pass! Gör detbara, GÖÖÖÖR. Å jag gjordet.
Det blev några solhälsningar iklädd mina arbetskläder, haha! Helt perfekt!

Jag läste ett inspirerande blogginlägg av en yogini som jag följer; Veronica Jäderlund heter hon. Där stod det bla: “Yoga varje dag! För att lyckas med det behöver man bland annat släppa prestationstänket. Du behöver inte köra timmeslånga pass varje gång. 15 min/dag är bättre än 0. Har du bara 5 min så kan det vara så enkelt som att bara sätta sig på mattan och andas.” Ni hittar inlägget HÄÄÄR

Så underbart skrivet och jag blev så glad när jag läste det, jag kände mig träffad med all min jäkla träningsplanering!

Det var då jag bestämde mig: Jag ska nu yoga varje dag i 3 veckor! Det kan vara långa pass men även kortare som i morse på ca 5 min. Bara att vara på mattan i några minuter räcker. Efter dessa 3 veckor hoppas jag på att jag fortsätter att yoga varje dag <3 men jag börjar med 3 veckor.

Jag börjar idag, inte på Måndag eller nästa månad. Nej, IDAG, en Torsdag, mitt i veckan! YÄÄÄÄÄH!

image

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Vevve

  Ja helt rätt! Det var precis så jag började(och det var så jag kom att grunda FBgruppen #beyoga365 för nästan två år sedan med en kompis) – just för att få in rutinen VARJE DAG. Det gör så mycket att slippa tvinga sig själv in i 2 timmar, en kanske inte har det varje dag. 5 minuter är full gott!
  Underbar energi och det är så kul att du gör din grej med yogan, ska bli spännande att se hur Vipassanan blir för di. Har inte gjort det själv men ollade in stället du ska till och är sugen. Så tack för inspirationen!
   

  1. denicefitness

   Vevve: Det känns så mycket mer realistiskt att tänka på det sättet. Inte behöva sätta upp för “höga mål” utan ta det lite pö om pö. Skönt även (för sådana som mig) att INTE behöva få dåligt samvete när jag inte kör enligt min planering.

   Tack själv Veronica, tack så jättemycket!

   Ja, det kommer bli så spännande att åka iväg på Vipassana, längtar <3

Annons
stats