Nyheter från Dcore! | Även kallad "Robinson-Denice" :)

Även kallad "Robinson-Denice" :)

Annons

Nyheter från Dcore!

Idag känns det som att alla på kontoret var lika sega som jag?! Haha! Sjukt seg och jag ville bara komma hem för att få sova. Det gjorde jag inte men jag var sjuuuukt nära att skippa träningen för att åka hem och sova, haha! Men, 18.00 stod jag där, redo att kämpa igenom ett Crossfitpass. Det gick asset bestod av squat clean, front squat och burpees. Det känns inte bra i ryggen efter det tyvärr :/

Efter det åkte jag och handlade mat. Eftersom jag har så svårt att äta riktig mat så bestod inköpet av: kvarg, frukt, ägg, potatis (det kan jag äta!) sparris. En massa jäkla sparris blev det för det har jag varit sjukt sugen på länge och nu var det extra pris, happy girl!

På vägen hem passade jag på att hämta ut mitt paket från Dcore med hela 3 nya tights, 1 linne, bh och en träningsväska. Så jäkla snygga grejor! Här får ni ett smakprov på en utav byxorna!

images

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats