Igår kände jag såhär | Även kallad "Robinson-Denice" :)

Även kallad "Robinson-Denice" :)

Annons

Igår kände jag såhär

Jag har haft en riktigt tung vecka på jobbet och mitt humör har varit långt ifrån på topp. Jag gick igenom mina bilder på telefonen för att peppa mig själv lite och hittar en liten halvskön men samtidigt oskön “ugly-ducklips-bild” från ett partaj för nåt är sedan. Där hade jag superkul och dansade hip hop med Paolo Roberto, HAHAHA! En rolig kväll att minnas! 

Yogade igår, det var väldigt skönt och välbehövligt. Oftast när jag har en tung dag så gör yogan den bättre men den kan även göra mig ännu mer känslig. Igår blev jag mer känslig vilket är något jag inte gillar. Dock kan det kanske vara bra att få ut känslorna. Det har hänt att jag börjar gråta under yogan- hemma då som tur är, haha! 

Yoga är så mycket mer än stretch och träning- den går in på djupet, i alla fall för mig. Det är både på gott och ont…eller nä, det är fanimej bara “gott” även om det kan kännas superjobbigt att hamna i ett litet kaos av känslor 😉 Det har dock bara hänt 2 gånger för mig på mattan- det är ett sådant stort tecken på att som jag skrev tidigare: yoga är så mycket mer än stretch och träning <3 

 Peace! 🙂  

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats