Grönsaksdryck | Även kallad "Robinson-Denice" :)

Även kallad "Robinson-Denice" :)

Annons

Grönsaksdryck

Jag dricker sällan, nästintill aldrig juice. Om jag gör det så är det om jag sovit på hotell och jag smaskar i mig en fet hotellfrulle. Annars föredrar jag att äta frukt istället för att dricka den. Det mättar mer och jag vet hur mycket/lite jag får i mig. Att dricka juice går hur fort som helst- VIPS så är 2 glas nere i magen och det mättar exakt noll, för mig i alla fall.  Skulle jag däremot äta två frukter efter varandra, då skulle jag bli mätt! Mätt på frukt i alla fall. 

Jag räknar inte kalorier men jag har ändå lite koll på vad jag stoppar i mig. Givetvis vill jag äta bra mat med bra näringsinnehåll och även om juice i sig inte är något “farligt” så är det ändå kalorier och jag vill att mina kalorier ska mätta, inte bara tillfredställan ett sug 🙂 

Grönsaksjuicer (frukt i några där med) däremot kan jag ibland lyxa till det med! Fina, rena juicer fyllda med vitaminer och inget annat skräp- de gillar jag! Hellre mer grönsaker än frukt i mina juicer. Hoppas på fler bra grönsaksjuicer framöver. 

   
 

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats